GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Acaroba Kenan Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi

Acaroba Kenan Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi

Adres
Acaroba Mahallesi 97001 Nolu Sokak. Blok No 62 İç Kapı No 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
Vizyon
Geçmişten geleceğe milli, manevi, ahlaki, mesleki değerlerle geleceğimizi aydınlatmak.
Misyon
Zengin geçmişinden aldığı güçle kendisine emanet edilen öğrencileri, onların bireysel farklılıklarını, yetenek, ilgi ve becerilerini de dikkate alarak geleceğe hazırlamaktır.
ATLETİZM İL BİRİNCİSİ (GENÇ KIZLAR) PUANLI ATLETİZM İL ÜÇÜNCÜSÜ (GENÇ KIZLAR)
Öğretim Şekli :NORMAL TEKLİ ÖĞRETİM
KALORİFERLİ
İNGİLİZCE (Birinci Yabancı Dil) ALMANCA (İkinci Yabancı Dil)
Ulaşım
İlçeden her 20 dakikada bir gelen toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuzda eğitim öğretim taşımalı eğitim kapsamında yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Acaroba Mahallesi 97001 No´lu Sokak. Blok No: 62 İç Kapı No: 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
İl Merkezine: 30 KM İlçe Merkezine: 28 KM
Kontenjan Bilgileri