GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Acaroba Kenan Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. Yılı münasebetiyle okulumuzda anma töreni yapıldı. Okul öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin yapmış oldukları bu sunu beğeniyle izlendi. Programda duygu dolu anlar yaşandı.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulu'nü okulumuzda törenle kutladık

Mrt

Okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kahvaltı etkinliği yapıldı ve Acaroba Kenan Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Ali Yaşamalı bütün kadın öğretmenlerimize çiçek verdi.

Mrt

Okulumuzda 9. ve 10. sınıflarımıza Meslek Tanıtımı konusunda Jandarma Komutanlığı, Doktor ve Hemşireler bilgilendirmeler yapıldı. Katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz .

Şbt

Okulumuza Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından erken yaşta evlilik ve kadına yönelik şiddetle mücadele farkındalık semineri yapıldı,ögrenciler bilgilendirildi.

Şbt